Dingen om te doen in Rotterdam

Er zijn veel dingen te doen in Rotterdam, van de historische musea tot de schilderachtige haven. De stad is ook de thuisbasis van een bloeiend nachtleven en het winkelgebied. Om de stad te bezoeken, kunt u op uw fiets rijden of een watertaxi nemen. De stad staat ook bekend om zijn dierenrechtenactivisme.

Rotterdams zeer identiteit is gebonden aan de waterwegen. De haven van de stad, bijgenaamd, de toegangspoort tot de wereld, behandelt meer door zee getransporteerde goederen dan elke andere stad ter wereld. De stad heeft de blitz bombardementen van de Tweede Wereldoorlog en Napoleontische bezetting overleefd, maar de economische basis is nog steeds verzendt.

Bezoekers kunnen de Kunsthal bezoeken, een van de beste musea van de stad. Dit museum is zeer divers en omvat alle vormen van kunst, van schilderen tot fotografie en ontwerp. Het is gehuisvest in een iconisch gebouw ontworpen door de architect Rem Koolhaas. Het is een geweldige plek voor gezinnen om een dag door te brengen met het verkennen van de geschiedenis van de stad.

Om een verhoogd uitzicht op de stad te krijgen, kunt u de toren van de St. Laurence -kerk beklimmen. De tour is elke woensdag en zaterdag beschikbaar, maar je kunt het niet van tevoren boeken. U kunt ook tickets kopen bij de receptie van de kerk. Je moet 300 stappen omhoog klimmen om de bovenkant te bereiken, maar je wordt beloond met een panoramisch uitzicht op Rotterdam.